MAIN STAGE

Groovyman

Brodolom

Kao sin jednog od prvih Beogradskih Disk Dzokeja, Groovyman aka Saša Radosavljević spontano je započeo svoju karijeru u krugu porodice. Zahvaljujući bogatoj kolekciji ploča i muzičkih znanja koje je stekao vrlo mlad, nije bilo teško zaključiti da će se u životu naći bas u DJ vodama.

Kao rezidentni i programski menadžer u najvećim andergraund klubovima u zemlji i regionu, kao što su Mint (Where Groove Lives) i drugi, Groovyman je nastupao rame uz rame sa Darenom Emersonom, Martijnom Ten Veldenom, Purple Disco Maschine, Borisom Dlugoschom, Robertom Ovensom, Stiv Angellom, David Pennom, Tiefschvarz, Silicone Soul, Supernova, Llorca ...

Groovyman je osnovao duo Gramophonedzie ("Why Dont You", 2009.) zajedno sa svojim kolegom Markom Milićevićem. Saša i Marko su dugi niz godina nastupali u najpopularnijim klubovima i vodecim festivalima u zemlji i regionu. Nakon dugog i uspešnog partnerstva, Saša je odlučio da nastavi solo karijeru.

Groovyman je nastupao i kao rezident DJ Red Bull-a i bio jedan od organizatora Red Bul Music Academy u Beogradu.
 
Groovyman je u saradnji sa slovenačkim umetnikom Magnificom remixovao naslovnu numeru za film "Montevideo, Bog te video".

Osvojio je nagradu "Community Pick" na Beatport takmičenju za remiks Solomunove "Medea".


Groovyman trenutno sarađuje sa izdavackom kućom SoSure Music iz Londona, a "Be Good", "Desire" i "Lift Me Up featuring Jamie George" su samo neka od izdanja uz koje ćete uživati u klubovima. Njegovi setovi su kombinacija senzualnog zvuka i funky groova.