Novosti

Brodolom Summer Dance je ove godine najiščekivanija zabava na otvorenom u BiH!

Treći august donosi najiščekivaniju noć u Carinsku zonu - Šićki Brod - još jedan Brodolom i najveću zabavu pod otvorenim nebom. Nova ljetna brodolomska avantura u fokus ove godine stavlja svoju vjernu publiku, te sprema do sada neviđen spektakl kao znak zahvalnosti za sve godine podrške, dobre zabave, pozitivne energije i nezaboravnih druženja! 

Mnogobrojnim posjetiteljima iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i regije vrhunac ljetnog uživanja je upravo Brodolom – prvi bh. muzički događaj ispod zvijezda. Njegovo novo izdanje donosi do sada najrasplesaniju zabavu na otvorenom uz spektakularnu produkciju kakvu imaju i najveći svjetski festivali, dizajnirane i osmišljene zone zabave i opuštanja, posebno dizajniran vatromet, vrhunske plesne koreografije, koktel bar dužine 15 metara i na kraju - odličan line-up koji predvodi jedan od najpriznatijih svjetskih DJ-eva house muzike Kurd Maverick, Brown Sugar RnB, ekipa koja je u proteklom periodu plesom protresla BiH,  prva bh. elektro live grupa Kazoo, te neki od najtraženijih DJ-eva iz naše zemlje: After Affair,Goran Emkić, G. Edd i SaraS

Nagrade za posjetitelje

Brodolom Summer Dance ove godine nudi mogućnost da se ekipa, koja odluči da dođe u subotu, 3. augusta na Brodolom, prijavi pod imenom koji žele - automatski će dobiti karticu sa imenom ekipe i rezervaciju stola, mogućnost popusta za grupnu kupovinu karata, poseban ulaz, te druge vrijedne nagrade u minimalnoj vrijednosti od 500 KM.    

Brodolom je od pokretanja u potpunosti bio inovativan i potpuno drugačiji muzički događaj, čiji je fokus bio i ostao da prikaže veličinu i različite mogućnosti koje pruža muzika. Time je uspostavio standarde zabave za ljubitelje dobrog provoda, što ga čini jednim od najpopularnijih događaja ne samo u BiH, nego i u zemljama okruženja. Ulaznice za 13-ti Brodolom su dostupne po regularnoj cijeni od 15 KM na svim prodajnim mjestima i u sistemu kupikartu.ba, dok VIP ulaznice koštaju 50 KM.