Novosti

Jedinstveni Brodolom doživljaj u Tuzli!

Brodolom

Još samo par dana dijeli nas od vikenda u kojem Brodolom, kao festival, slavi deceniju postojanja. Tokom dvije večeri, 22. i 23. 07. na dva različita stagea, nastupit će Dubioza Kolektiv, Rock Schooll Mostar, James Zabiela, Joeski, Goran Emkić i After Affair.

Posjetioci Brodolom festivala, koji žele ugodan smještaj, noćenje i doručak, mogu to rezervirati u Hotelu Tuzla i platit će samo 35,00 KM po osobi, uz mogućnost kasnog check outa u 14:00h. Rezervaciju možete izvršiti putem e-mail adrese info@hoteltuzla.com i telefona +387 35 369 605. Ovakva ponuda posebno ide u prilog gostima iz drugih gradova BiH i država regiona.

Hotel je smješten u samom centru grada, u neposrednoj blizini istorijske jezgre grada. Tek nekoliko minuta šetnje, dijeli ga od kulturno-umjetničkih, poslovnih i turističko-ugostiteljskih sadržaja i znamenitosti.

*Pogodnosti za ovakav aranžman mogu se koristiti samo uz prikazanu kupljenu ulaznicu za Brodolom festival. Regularna cijena ovakvog smještaja u Hotelu Tuzla iznosi 90,00 KM.

Boraveći u Tuzli tokom vikenda kada se održava Brodolom festival, uz preporučene muzičke sadržaje, ponudu smještaja i doručka u Hotelu Tuzla, posjetioci mogu iskoristiti navedeno vrijeme za odmor, rekreaciju i opuštanje na kompleksu Panonskih jezera koja nalaze samo nekoliko minuta šetnje od hotela Tuzla.

Dobrodošli u Tuzlu.