Novosti

Počela pretprodaja ulaznica za Brodolom Evolution!

Brodolom

Vjerni fanovi omiljene i najveće jednodnevne zabave u Bosni i Hercegovini - Brodoloma, imaju priliku da od danas, 27. aprila 2018. prvi kupe ulaznice za ovogodišnji, dvanaesti po redu, parti po promo cijeni od samo 10 KM, što predstavlja uštedu od čak 70% u odnosu na finalnu cijenu. Ulaznice, po ovoj cijeni, biće dostupne u sistemu kupikartu.ba ili na svim prodajnim mjestima ovog portala najkasnije do ponedjeljka, 7. maja ili ranije - do isteka zaliha! Nakon toga će cijena biti nešto viša! A na zvaničnoj web stranici Brodoloma dostupni su i turistički aranžmani koji će uključivati smještaj u hotelima, na bazi pansiona i polupansiona, te regularne i VIP ulaznice.

Brodolom je od pokretanja u potpunosti bio inovativan i potpuno drugačiji muzički događaj, čiji je fokus bio i ostao da prikaže veličinu i različite mogućnosti koje pruža muzika. Time je uspostavio standarde zabave za ljubitelje dobrog provoda, što ga čini jednim od najiščekivanijih događaja ne samo u BiH, nego i u regionu.

Ovogodišnje izdanje najveće zabave na otvorenom u potpunosti će označiti evoluciju u audio-vizuelnom i produkcijskom smislu: Main Stage će zvanično postati najveća odnosno najvisočija bina ikad napravljena u BiH na ovakvom tipu zabave. Pored toga, na dvanaestom Brodolomu bit će postavljen još jedan stejdž, po prvi put od osnivanja!

Uskoro će biti objavljeni i hedlajneri Brodolom Evolutiona, koji će se održati u Carinskoj zoni Šićki Brod u Tuzli u subotu, 7. jula 2018.